O nama

Bodi majica za dečake

Bodi majica za dečake

600
Bodi majica za dečake "Premium" od kvalitetnog pamuka , kvalitetne štampe, pedantno sašivene. Udobno, mekano i prijatno za nošenje, model u kome će se Vaš dečak osećati srećno. Obavezno se pridržavati preporuke proizvođača o načinu održavanja , po specifikaciji koja se nalazi na deklaraciji proizvoda.

Bodi majica za dečake

600
Bodi majica za dečake "Colege Boys" je proizvedena od najkvalitetnijeg pamuka u tri boje : teget, vanila i melanž plava. Štampana je kvalitetnom postojanom bojom i sašivena vrlo pedantno. Vašem detetu će biti udobno i lepo u mekanoj majici, koju će rado nositi više sezona. Pridržavajte se preporuke proizvođača o načinu održavanja, koje se nalazi na deklaraciji proizvođača.

Bodi majica za dečake

600
Bodi majica za dečake "Brooklyn 55" proizvedena je od kvalitetnog pamuka u tri boje : vanila, melanž plava, teget, kvalitetne i postojane štampe, pedantno sašivene. Vaše dete će radosno nositi, ovu majicu koja će joj biti udobna i meka i više sezona. Potrebno je pridržavati se preporuci proizvođača o održavanju koje je preporučio proizvođač, a koja se nalazi na deklaraciji proizvođača.

Bodi majica za dečake

600
Bodi majica za dečake "Triumph Kick" proizvedena je od najkvalitetnijeg pamuka, postojane i kvalitetne štampe, fino sašivene. Bodi majica će biti udobna i mekana Vašem dečaku, koji će je vrlo rado nositi više sezona. Preporuka proizvođača o održavanju se nalazi na deklaraciji proizvođača, za što duže održavanje istog izgleda.

Bodi majica za dečake

600
Bodi majica za dečake "For Merc" je proizvedena od najkvalitetnjeg pamuka, kvalitetne, postojane i moderne štampe, sašivena je vrlo precizno i pedantno. Vašem dečaku će ova majica biti omiljena, jer je udobna, moderna i mekana i nosiće je više sezona. Da izgled majice što duže ostane isti, potrebno je da se pridržavate preporuke proizvođača o održavanju koja se nalazi na deklaraciji proizvođača.
1