O nama

Duks majica za dečake

900
Duks majica za dečake "Homer" od kvalitetnog pamuka, kvalitetne štampe, pedantno sašivena. Vaše dete će nositi udobnu, mekanu, prijatnu duksericu i više sezona.

Duks majica za dečake

900
Duks majica za dečake "10 Football" od kvalitetnog pamuka, uvek moderne štampe, motiv fudbal, kvalitetne i postojane, pedantno sašivene. Vaše će dete uživati u modernom, udobnom, mekanom duksu i više sezona.

Duks majica za dečake

900
Duks majica za dečake "NYC Champs 25" od kvalitetnog pamuka, moderne, kvalitetne , postojane štampe. Vaše dete će nositi udobnu, mekanu, prijatnu duksericu i više sezona. Potrebno je da se pridržavate načinu održavanja koje je propisao proizvođač, a koje se nalazi na deklaraciji proizvođača.

Duks majica za dečake

900
Duks majica za dečake "University NEX CLUP" proizvedena od kvalitetnog pamuka, moderne , postojane štampe i kvalitetnog šivenja. Vaše dete će sa radošću nositi udobnu, prijatnu, duksericu više sezona. Potrebno je pridržavati se preporuke proizvođača o održavanju.

Duks majica za dečake

900
Duks majica za dečake "55" proizvedena je od kvalitetnog pamuka, moderne postojane štampe, pedantno sašivena. Vašem detetu će se dopasti ova udobna, mekana, prijatna za nošenje dukserica i više sezona. Potrebno je samo pridržavati se preporuke proizvođača o održavanju koja se nalazi na proizvođačkoj deklaraciji.

Duks majica za dečake

900
Šifra 94, 95, 96 Duks majica za dečake
Predhodno 12 3