O nama

Bodi majica za devojčice

Suknja UP

550
Šifra DA a - Suknjica Up od pamuka s elastinom, kvalitetno moderno u više boja

Bodi majica za devojčice

600
Bodi majica za devojčice "Mašnice i Srca" od najkvalitetnijeg pamuka i elastina, kvalitetne i postojane štampe, pedantno sašivene. Za Vaše princeze koje će se osećati udobno, moderno i veselo u našoj bodi majici. Da bi ste majicu održali u lepom stanju, potrebno je da se pridržavate preporuci proizvođača o načinu za održavanje, koja se nalazi na deklaraciji proizvođača.

Bodi majica za devojčice

600
Bodi majice za devojčice "Maca" od najkvalitetnijeg pamuka i elastina, kvalitetne i postojane štampe, pedantno sašivene. Za Vaše princeze koje će se osećati prijatno, udobno i veselo u našoj bodi majici. Da bi ste majicu održali u lepom i dobrom stanju, potrebno je da se pridržavate preporuke proizvođača o načina za održavanje, koja se nalazi na deklaraciji proizvođača.

Bodi majica za devojčice

600
Bodi majice za devojčice "I Hope Dreams" su proizvedene od najkvalitetnijeg pamuka sa elastinom, kvalitetne i postojane štampe, pedantno sašivene. Vaša princeza će se osećati udobno, prijatno i moderno u majici i rado će je nositi. Da bi Vaša devojčica što duže bila srećna, potrebno je da što duže održite dobar izgled majice, pridržavajući se preporuke proizvođača o održavanju, koje se nalazi na deklaraciji proizvođača.

Bodi majica za devojčice

600
Bodi majica za devojčice "Silver Text" je proizvedena u dve boje: vanila i melanž plava, od najkvalitetnijeg pamuka sa elastinom, kvalitetne i postojane štampe, vrlo pedantno sašivena. Vaša Wila će se u ovoj bodi majici osećati, čarobno, jer je prijatna za nošenje, udobna i moderna. Da Wila bude uvek lepa u ovoj majici preporuka proizvođača je da se pridržavate specifikacije o načinu održavanja, koje su naši proizvođači naveli na deklaraciji.

Bodi majica za devojčice

600
Bodi majica za devojčice "My Most Friends" je proizvedena od kvalitetnog pamuka sa elastinom, postojane kvalitetne štampe, precizno sašivena u dve boje: vanila i melanž plava. Vaša mala manekenka će uživati u udobnoj, mekanoj i modernoj majici dugo. Majicu održavajte po preporuci proizvođača kako je deklarisano na deklaraciji proizvoda.
1